Over Ons

Jorieke Peters, eigenaar van Nagelstudio Jorieke, is sinds 2008 een allround gecertificeerde nagelstyliste. "Ik ben altijd bezig met uiterlijke verzorging en daarom heb ik een opleiding gekozen voor nagelstyling. In eerste instantie om een leuke hobby te hebben, maar later heb ik besloten meer met de opleiding te gaan doen en een nagelstudio te beginnen. Continue bijscholing is bij ons belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwe trends en technieken. U bent bij ons gegarandeerd van goede service, professioneel gezette nagels en deskundig advies".

Welke behandeling u ook kiest, wij willen u met een blij gezicht onze salon zien verlaten met een prachtige, duurzame en voor u passende set nagels.

Twijfelt u nog over welke behandeling u zal nemen, maar wilt u wel wat aan uw nagels doen? Bij Nagelstudio Jorieke zijn meer dan genoeg mogelijkheden. Onder het genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers vertellen wij u tijdens een mini manicure (of een proefnagel) over de mogelijkheden van de nagelstudio en welke mogelijkheden op basis van uw nagels het beste bij u passen. Dit is geheel vrijblijvend en gratis. Maak hier een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking en gratis mini manicure/proefnagel.

Nagelstudio Jorieke is gevestigd aan de Thorbeckestraat 33 in Oldenzaal. Er is voldoende parkeergelegenheid en de Nagelstudio bevind zich op de begane grond.